Albanian Open 2021

  • Tet 12, 2021

Federaten Shqiptare e Tenisit ka organizuar turneun ‘Albanian Open 2021’ për kategorinë ROG dhe Adults.

Nga Kosova Eli Duraku zuri vendin e dytë në kategorinë Red, në kategorinë Orange Morihej Duraku ka zënë vendin e dytë.Ndërsa në kategorinë Adults Aja Broqi hyri në finale të këtij turneu duke zënë vendin e dytë.

Urime dhe suksese!

Share this post