Albanian Bowl 2017 me pjesmarres nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe Mali Zi

  • Mar 16, 2017

Te premten me date 17 mars do te filloj turneu i organizuar nga SHKODRA TENNIS CLUB, ne fushat e National Sport Park ne Tirane. Turneu do te zgjat 3 dite 17-19 mars dhe do te zhvillohen 3 kategorite. Green, U12 dhe U14. Ne kete turne do te marrin pjese lojtare shqiptare nga Mal i Zi , Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia.

Djemt Green

1 Drino Galiqi Shkoder
2 Grid Halluni Shkoder
3 Geld Bilali Shkoder
4 Skender Katana Ulqin
5 Bellmin Shaboviq Ulqin
6 Isak Bilali Ulqin
7 Borin Bitraj Durres
8 Arlis Muko Durres
9 Johan Sura Tirane
10 Marko Ikonomi Tirane
11 Kledi Gaba Tirane
12 Dhimitri Mandili Korce
13 Semi Kito Prizren
14 Dasar Ymeri Prishtine
15 Aldin Istrefi Kosove
16 Joel Biba Tirane
17 Kron Hoxha Prishtine
18 Mersid Zeqa Shkoder

VAJZAT Green

1 Ana Guli Shkoder
2 Ina Coba Shkoder
3 Ajri Hoxha Shkoder
4 Sara Osmani Mitrovice
5 Rita Miftari Mitrovice
6 Altea Hajziri Kosove
7 Dejza Shabi Peja
8 Kloe Alicanaj Tirane
9 Sara Laci Tirane

Te premten
Lajmrimi ne oren 11:30, regjistrimi Shorti 11:30-12:00
Ne oren 12:00 fillojn ndeshjet

Do luhet ne Grupe me nga 3 lojtare.

Topi Green,
Nese grupet jane me nga tre lojtar ndeshjet do i luajn deri ne 5 gejme,

Nese grupet jane me nga 4 lojtare ndeshjet do i zhvillojn deri ne 4 gejme.

U-12 dhe U – 14 ndeshjet ne grup do i luajn 1 set deri ne 6 gejme.

Ne turne do marrin pjes me shume se 80 femije ne 6 kategori, secila kategori ka me luajt ne grupe.

Nr e telefonit per kontakt neser

Ne rast te voneses se lajmrimit ne turne

+382 69 741 130 Dino (viber)
+355 69 567 90 69 Dino
+355 69 467 55 67 Fation Dibra.

Share this post