Aktivitetet e tenisit nuk kanë të ndalur

  • Pri 11, 2020

Aktivitetet e tenisit nuk kanë të ndalur.

Sportistët, trajnerët po shfrytëzojnë në maksimal kohën e karantinës duke u përqendruar në aktivite online të cilat po i mbajnë ata të angazhuar.

Duke shfrytëzuar platformat me video online gjatë kësaj periudhe janë zhvilluar disa takime me trajner, dhe është zhvilluar programi për orë kondicionalë nga trajneri Fatos Bejta i cili është duke mbajtur ushtrime fizike me të gjitha grupmoshat.

Federata së fundmi ka mbajtur edhe mbledhjen e dytë të bordit online, ndërsa të premten më 17 prill do të mbahet edhe një kurs administrativ për klubet aktive të tenisit.

Shumë tenist po shfrytëzojnë edhe hapësirat e tyre në shtëpi për të mbajtur ritmin dhe në kushte të tilla nuk po i ndalin angazhimet.

#stayathome #savelife #dosport #tennislife #tennisathome #tenniseurope

Share this post