AJA BROQI DHE MELOS NALLBANI KAMPIONË TË KOSOVËS PËR VITIN 2022 NË KATEGORINË U18

  • Nën 09, 2022

Gjatë datave 29-30 Tetor 2022 është mbajtur turneu përmbyllës ‘Masters 2022’ për kategorinë U18 në të cilin u përballën tenistët më të mirë të kësaj kategorie për vajza dhe djem.

Te vajzat kampione doli Aja Broqi, përderisa në vendin e dytë u rendit Forta Morina, ndërsa në vendin e tretë doli Meldina Mislimi.

Te djemt kampion u shpall Melos Nallbani, në vend të dytë doli Arbin Koro, ndërsa në vend të tretë dhe të katërt u renditen Salidin Rama e Yll Berisha.

Urime të gjithë garuesve për paraqitjen e tyre në gara gjatë këtij viti, duke ju uruar edhe më shumë suksese në vitin e ardhshëm!

Share this post