Aja Broqi dhe Jon Jakupi fitues te Masters U14

  • Tet 27, 2019

27 Tetor 2019

Ne turneun përmbyllës te fund vitit per moshën U14, sot ne fushat e klubit te tenisit Rilindja ne Prishtine u mbajtën dy ndeshjet qe do ta përcaktonin edhe Kampionin e Kosovës per vitin 2019.

Te dy perballjet ishin me shume kthime te rezultateve mirëpo tek femrat megjithate ne fund Aja Broqi nga Peja ishte me e sakte ne momentet kyqe te lojës dhe arriti te fitoi me rezultatin 6:2 6:3 kundeshtaren e saj Forta Morina nga Prishtina.

Nderkaq tek meshkujt Drinor Shamolli pati 3 meçë pointa te cilat nuk arriti ti konkretizoi dhe Jon Jakupi shfrytëzoi rastin te rikthehet dhe shënoi fitore me rezultatin 2:1 me sete.

Ne javën e ardhshme me 01-03 nentor do te vazhdojnë garat Masters per grupmoshen U12.

Share this post