Ka përfunduar turneu “Rilindja Kids 2020”

  • Kor 05, 2020

05 Korrik 2020


Sot u zhvilluan garat e kategorisë Red dhe Orange të turneut “Rilindja Kids 2020”.


Red Djemtë

Vendi i parë: Heron Ajeti

Vendi i dytë: Shend Hoxha


Red Vajzat

Vendi i parë: Lorina Dreshaj

Vendi i dytë: Inara Ymeri


Orange Djemtë

Vendi i parë: Mal Karakashi

Vendi i dytë: Rrok Ramadani


Orange vajzat

Vendi i parë: Morea Dreshaj

Vendi i dytë: Hana Veseli


Nesër do të vazhdojnë garat për kategorinë U14.

Share this post