Categories
Lajmet

[:sq]Ladies OPEN 2020 për moshën e rritur fillon nesër.[:]

[:sq]

29 Korrik 2020


Ladies OPEN 2020 për moshën e rritur fillon nesër.


Nesër më 30 korrik 2020 do të fillojnë xhirot e para të turneut “Ladies OPEN 2020” në fushat e tenisit të K.T. Rilindja në Tokëbashqe, Prishtinë.
Turneu po organizohet nga Federata e Tenisit e Kosovës me ndihmën e sponzorit kryesor Banka Kombetare Tregtare Kosove, dhe do të zgjasë deri më 02 Gusht.


Afati për paraqitje në turne mbetët i hapur vetëm edhe sot, deri në orën 17:00.


Shorti publikohet në oren 18:00, ndërsa orari në 21:00.


MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES


Email: tour@tenniskosova.comEmail attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)


https://courthive.com/t/9f4005da-fc4f-46f6-a40c-a71264ad772f?


#LadiesOPEN2020 #WomenTennis #BKTKosova #BKT #BankaKombëtareTregtare #KosovoTennis #FTK

[:]
Categories
Lajmet

[:sq]Peja OPEN 2020 organizohet për here të dytë në Kosovë[:]

[:sq]

27 Korrik 2020

Peja OPEN 2020 organizohet për here të dytë në Kosovë

Nga data 30 – 06 Shtator 2020 Federata e Tenisit e Kosovës në bashkëpunim me Klubin e Tenisit Peja, organizojnë për herën e dytë në Kosovë turneut “ Peja OPEN 2020” për grupmoshën U16, turne ky i rangut “Tennis Europe”.

Turneu do të mbahët në Brestovik-Pejë, ndërsa të gjithë të interesuarit mund të paraqitën online në faqën zyrtare të Tennis Europe:

https://www.tenniseurope.org/sport/tournament…

Njëheri kujtojmë që “Peja OPEN 2019” u organizu vitin e kaluar për herë të parë në Kosovë ku murrën pjesë mbi 50 tenistë nga vendet të ndryshme të rajonit dhe më gjere.

#PejaOPEN2020 #TennisEurope #ITF #JuniorTour #KosovoTennis #FTK #KTPeja #Peje #Brestovik #Tennislovers

[:]
Categories
Lajmet

[:sq]BKT Kosova gjithmonë e gatshme në përkrahje të tenisit në Kosovë.[:]

[:sq]

27 Korrik 2020

BKT Kosova gjithmonë e gatshme në përkrahje të tenisit në Kosovë.

Banka Kombëtare Tregtare do të jetë sponzori kryesor i turneut për femrat të moshës së rritur “Ladies OPEN 2020- A”.

Ladies OPEN 2020 do të fillojë më 30 Korrik, ndërsa kanë mbetur vetëm edhe tri (3) ditë të hapura për paraqitje për pjesëmarrje në turne.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 29.08.2020 @17:00
Shorti publikohet: 29.08.2020 @18:00
Orari publikohet: 29.08.2020 @21:00

Turneu për femra të moshës së rritur mbahët nga data 30 korrik – 02 gusht 2020, në fushat e tenisit të K.T. Rilindja në Tokëbashqe- Prishtinë.

Detajet tjera i gjeni në courthive:

https://courthive.com/t/9f4005da-fc4f-46f6-a40c-a71264ad772f?

#LadiesOPEN2020 #WomenTennis #BKTKosova #BKT #BankaKombëtareTregtare #KosovoTennis #FTK

[:]
Categories
Lajmet

[:sq]Takimi Online me Zyrtar nga ITF[:]

[:sq]

23 Korrik 2020

Takimi Online me Zyrtar nga ITF

Përfaqësues nga Federata e Tenisit e Kosovës kanë mbajtur dje takim online me Drejtorin për Zhvillim të ITF z. Vitor Cabral dhe Menaxherin për zhvillim të TE z. Maciej Szymonski.

Në takim u diskutua rreth projekteve aktuale të ITF të disponueshme për shoqatat kombëtare.

Situata e “Covid – 19” ka ndikuar po ashtu edhe në gjendjen e përgjithshme të ITF, andaj këtë vit do të ketë edhe kufizime financiare si pasojë e pandemisë.

Njëheri lajmi i mire është se garat për U14 dhe U16 do të fillojnë me 31 gusht, në të cilat do të merren një sërë masash strikte në mbrojtje të shëndetit dhe sigurisë tha z. Cabral.

Takimi u mbajtë përmes platëfomës Skype.

[:]
Categories
Ranglista

[:sq]Rankingu i të gjitha grupmoshave, Java 30-2020[:]

[:sq] [:]
Categories
Lajmet

[:sq]Sistemi i rankingut gjatë periudhës së Covid – 19[:]

[:sq]

22 Korrik 2020

Bordi Drejtues i FTK-së me shumicë votsh ka miratuar ndryshimet në sistemin e rankunigut, të vlefshme nga java e 27 e vitit 2020 deri në javën e 26 të vitit 2021.

Këto ndryshime janë konsideruar të nevojshme pas ndikimit të Covid – 19 në kalendarin e parave dhe rankingut aktual.

Ndryshimet e aplikuara mund ti gjeni në rregulloren 04#, për pikët e rankingut dhe rankingu zyrtar, përmes linkut më poshtë:

http://tenniskosova.com/…/…/Rregullore_Nr_04_Ranking_v12.pdf
[:]
Categories
Lajmet

[:sq]Më 31 gusht rikthehen garat e Tennis Europe[:]

[:sq]

22 Korrik 2020

Garat e rangut Tennis Europe të kategorisë U14/ U16 do të rikthehen në javën e 31 gusht 2020.

Garat për U12 do të fillojnë përsëri më 01 Janar 2021.

Të gjitha ngjarjet do të aplikojnë procedura të reja të rrepta sa i përketë ruajtjes së shëndetit dhe sigurisë, thuhet në lajm.

Lajmi i plotë më poshtë:

#TennisEurope #Returnintennis #31August #Juniortour #StaySafe #TennisKosovo #FTK

[:]
Categories
Lajmet

[:sq]LADIES OPEN 2020 po afrohet[:]

[:sq]

LADIES OPEN 2020

Ladies OPEN 2020 po afrohet, kanë mbetur edhe nëntë (9) ditë deri në fillimin e xhirove të para të turneut. Turneu për femra të moshës së rritur mbahët nga data 30 korrik – 02 gusht 2020, në fushat e tenisit të K.T. Rilindja në Tokëbashqe- Prishtinë.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES


Email: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 29.08.2020 @17:00
Shorti publikohet: 29.08.2020 @18:00
Orari publikohet: 29.08.2020 @21:00

Detajet tjera në courthive:

https://courthive.com/t/9f4005da-fc4f-46f6-a40c-a71264ad772f?
[:]
Categories
Lajmet

[:sq]Anulohet turneu “Kalaja Juniors 2020 – U14″[:]

[:sq]

20 korrik 2020

Turneu “Kalaja Juniors 2020 – U14” që pritej të mbahej këtë fundjavë më 25-26 Korrik nga K.T Kalaja, anulohet për shkak të gjendjes aktuale të pandemisë “Covid 19”.

[:]
Categories
Lajmet

[:sq]LADIES OPEN 2020[:]

[:sq]

16 Korrik 2020

LADIES OPEN 2020

Federata e Tenist e Kosovës më 30 Korrik- 02 Gusht organizon turneun për moshën e rritur femra “Ladies Open 2020”.

Turneu do të mbahët në fushat e tenisit të K.T. Rilindja në Tokëbashqe.

#LadiesOPEN2020 #Womentennis #KosovoTennis #Tennislover #FTK

[:]