Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranking për të gjitha grupmoshat – Përfundimtare 2019[:sr]Ranking për të gjitha grupmoshat – Përfundimtare 2019[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranking për të gjitha grupmoshat java 52-2019[:sr]Ranking për të gjitha grupmoshat java 52-2019[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranking për të gjitha grupmoshat java 51-2019[:sr]Ranking për të gjitha grupmoshat java 51-2019[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Sot u mbajte Ceremonia e Laureateve 2019[:]

[:sq]21 Dhjetor 2019

Federata e Tenisit e Kosovës sot ka mbajtur Ceremoninë e Laureatëve 2019.

Ceremonia nisi në orën 11 në Orion Conference Center, me pjesëmarrës anëtar të bordit, përfaqësues, sportist e prindër.
Prezent për të nderuar FTK ishte edhe Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës z. Besim Hasani.

Dhjetëra tenistë sot morën titullin e më të mirit të vitit, për punën e merituar gjatë vitit.

Tenistët Vesa Gjinaj dhe Granit Bajraliu u shpallën edhe më të mirët e vitit 2019.

Çmimet tjera të ndara për vitin 2019 ishin:

Shpresat (F) – Topi Kuq

– Morea DRESHAJ, Aleksandra DUKIĆ

Shpresat (M) – Topi Kuq

-Shend HOXHA, Heron AJETI

Shpresat (F) – Topi Portokalltë

– Mei HASANAJ, Jona SHABANI, Nina THAÇI

Shpresat (M) – Topi Portokalltë

– Erion PRIZRENI, Diar TIGANI

Shpresat (F)- Topi Gjelbër

-Liza LIKA, Andrra BYCI

Shpresat (M)- Topi Gjelbër

-Ervin DOLI. Diar YMERI

Kategoria U12
– Altea Hajrizi (F), Semi Kito (M)

Kategoria U14
– Aja Broqi (F), Jon Jakupi (M)

Kategoria U16
– Vesa Gjinaj (F), Fresk Sylhasi (M)

Kategoria Veteran
– Jeton Hajdari (M)

Arbitri i Vitit: Arzen RIFATI
Punëtor i vitit në terren 2019: Durim MORINA
Vullnetar i vitit 2019: Vërshim HATIPI
Trajner i vitit 2019: Arian IBRAHIMI
Klubi i vitit 2019: K.T. RILINDJA
Turneu i vitit 2019: Peja Open 2019 – U16 TE

– Kreshnik ARIFI, Drejtor i turneut
– Shkelzen DOMI, Organizator i turneut

Ekipi i vitit 2019:K.T. Prizreni

Arritjet e veçanta 2019: Davis Cup Team 2019, Fed Cup Team 2019.

Ndër të tjerash u ndanë edhe mirënjohje për institucionet dhe sponsorët që përkrahën FTK-në gjatë vitit, duke falënderuar për bashkëpunimin dhe besimin.

Departamenti i Sportit – MKRS
Komiteti Olimpik I Kosovës
Komunat e: Pejës, Prishtinës, Prizrenit, Gjakovës.

Sponsorët e federatës:

– BPB, Ujë Rugove, Enrad, BKT

Sponsorët e turneve/ klubeve:

-TEB Bank, Top Reklama, Hymeri& Mjeshtri, Frutti, Zone Club, Magic Ice, Eurokos, ETC, Tango, Ujë Akull, Pepsi, Prince Caffe, Qushtorja Vita, AFK, Elkos, Sporting, Grafika, Qebaptorja Hyska, My Travel, Best Brands, AGNA Group.

Urime të gjithë tenistëve, mbarësi dhe shume suksese në 2020!

[:]

Categories
Gallery

[:sq]Ceremonia e Laureateve 2019[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranking për të gjitha grupmoshat java 50-2019[:sr]Ranking për të gjitha grupmoshat java 50-2019[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Ceremonia e Laureateve 2019[:]

[:sq]12 Dhjetor 2019

Federata e Tenisit e Kosovës më 21 Dhjetor 2019 organizon “Ceremoninë e Laureatëve 2019”.

Ceremonia fillon nga ora 11:00, në Orion Conference Center e cila gjendet përballë Kinemasë ABC, objekti mbi Maxi, kati i II-të, në Prishtinë.

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranking për të gjitha grupmoshat java 49-2019[:sr]Ranking për të gjitha grupmoshat java 49-2019[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Federata bëhet me 3 referë të rinj të karriges dhe dhjetë referë të vijave[:]

[:sq]09 Dhjetor 2019

Ka perfunduar Kursi Certifikues për Referë të Tenisit, i cili u mbajt më 06-08 dhjetor 2019 me ligjeruesin ndërkombetar z. Konstandin Zasjadko.

Të gjithë pjesëmarrësit u pajisën me certifikatë për referë të vijave, ndërkaq Blearta Ukëhaxhaj, Vërshim Hatipi dhe Genis Nallbani u certifikuan edhe si referë të karriges.

Kështu, me Bleartën, Kosova fiton femrën e parë refere të tenisit, duke shënuar kështu histori të veçantë.

Urime të gjithëve!

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Kursi Certifikues per Refer 06-08 Dhjetor 2019[:]

[:sq]

[:]