Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranking për të gjitha grupmoshat java 30-2019[:sr]Ranking për të gjitha grupmoshat java 30-2019[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Trajneret e Tenisit nisin iniciativen per themelimin e SHTTK[:]

[:sq]28 Korrik 2019

Trajneret e Tenisit te Kosoves u takuan sot per te nisur iniciativen per themelimin e shoqates se trajnereve te tenisit te Kosoves.

Ne takim morren pjese 20 trajner te klubeve te tenisit me ç’rast diskutuan rreth dobive dhe domosdoshmerine e themelit te shoqates.

Kjo iniciative u mireprite nga te gjithe pjesemarres, duke e konsideruar si shume te nevojshme per zhvillimin dhe masovizimin e tenisit.

Trajneret u zotuan se do te angazhohen dhe bashkepunojne fuqishem per ta formuar sa me pare shoqaten e cila besohet se do te funksionalizohet ne fillim te vitit 2020.

Ne fund te takimit trajneret votuan me vote te msheft edhe kryetarin e Shoqates, ku me shumice votash u zhgjodh trajneri z. Arian Ibrahmi.

Kryetari i shoqates bashke me anetaret do te angazhohet ne hartimin e statutit te SHTTK, i cili do te aprovohet nga bordi drejtues i FTK-se.

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Vetem edhe 2 dite te hapura per paraqitje ne “LADIES OPEN 2019”.[:]

[:sq]29 Korrik 2019

Vetem edhe 2 dite te hapura per paraqitje ne “LADIES OPEN 2019”.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 31.07.2019 @17:00
Shorti publikohet: 01.08.2019 @18:00
Orari publikohet: 01.08.2019

Turneu fillon te Premten, ne fushat e tenisit te K.T. Prishtina.

Ju mirepresim!

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Rishpallet konkursi per poziten “Komisioner i Garave”[:sr]Rishpallet konkursi per poziten “Komisioner i Garave”[:]

[:sq]26 Korrik 2019

Rishpallet konkursi për pozitën “Komisioner i Garave”

Pozita

Komisioner i garave

Detyrat dhe përgjegjësitë

– Ndërvepron me klubet për të përpiluar kalendarin e turneve, si dhe vlerëson aplikacionet për të mbajtur turne;

– Ndërvepron me organizatorët e turneut rreth gjerave te nevojshme për organizimin e turneve të javëve në vijim (afatet, fletushkat, mbikëqyrësit, pajisjet, pyetësorët, etj.);

– Vlerëson organizimin e turneve dhe përmbajtjes së rregulloreve gjegjëse;

– Kujdeset për promovimin e turneve në Kosovë dhe lajmet e rezultateve nga to;

– Përgjegjës për certifikim lojtarësh dhe regjistrimet në databazën e lojtarëve, turneve dhe rezultateve;

– Përgjegjës për përcjellje dhe evidentim të rezultateve të tenistëve kosovarë jashtë Kosovës;

– Përgjegjës për gjenerimin dhe publikimin e rankingut javor;

– Kujdeset për publicistikën rreth lajmeve nga turnetë ATP/WTA;

– Ndihmon ngusht Sekretarin me logjistikë dhe çështje të tjera të përfaqësueseve;

– Detyra të tjera administrative siç mund t’i caktohen nga Sekretari ose Bordi i Federatës.

Kushtet specifike

– Ditët dhe fundjavët në të cilat mbahen turne nën ombrellën e Federatës, janë ditë obligative të punës.

– Rankingu zyrtar publikohet çdo të martë.

Orari

I plotë dhe fleksibil, mirëpo në përputhje me kushtet specifike.

Kompensimi

Në muaj: €300 neto

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në dhe letrën motivuese duke specifikuar njohuritë e tyre rreth sportit të tenisit në email adresën federation@tenniskosova.com.

Konkursi mbetet i hapur deri më 09 gusht 2019.

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Ka perfunduar dita e pare e turneut ” Prishtina Open 2019- Adult”[:]

[:sq]25 Korrik 2019

Dje u zhvillua dita e pare e “Prishtina Open 2019”, per kategorine Adult, organizur nga K.T. Prishtina ne fushat te tensiit te SH.F. Ismail Qemalji, Bregu i Diellit.

Sot do te mbahen garat çerekfinale ku do te ndeshen:

-Granit Bajraliu kd Durim Morina
-Edon Ademi kd Art Baruti
– Meldin Mustafi kd Senad Jusufi
-Doni Gashi kd Muhamed Zulji

I urojme suksese garuesve!

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Edhe 9 dite – Ladies Open 2019[:]

[:sq]27 Korrik 2019

LADIES OPEN 2019, me 02-04 Gusht, ne fushat e tenisit te K.T. Prishtina, SH.F. Ismail Qemalji- Bregu i Diellit, Prishtine.

Afati per paraqitje mbetet i hapur vetem edhe per 6 DITE.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 31.07.2019 @17:00
Shorti publikohet: 01.08.2019 @18:00
Orari publikohet: 01.08.2019

SHPËRBLIMET

Vendi I: €300
Vendi II: €150
Gjysmëfinalistët: €50

Kotizimi: €15

Behu edhe ti pjese e gares!

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Edhe 11-dite fillon turneu “Ladies Open 2019″[:]

[:sq]23 Korrik 2019

Kane mbetur edhe 11 dite deri ne fillimin e turneut “LADIES OPEN 2019”

Më 02-04 Gusht 2019, Federata e Tenisit e Kosovës organizon turneun “Ladies Open – 2019” . Turneu do të mbahet në fushat e tenisit të K.T. Prishtina, SH.F. Ismaijl Qemajli në Bregun e Diellit.

Turneu është i hapur për pjesëmarrës nga Kosova dhe jashtë saj, andaj ftojmë të gjithë dashamiret e tenisit të marrin pjesë në garë.

SHPËRBLIMET

Vendi I: €300
Vendi II: €150
Gjysmëfinalistët: €50

Kotizimi: €15

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 31.07.2019 @17:00
Shorti publikohet: 01.08.2019 @18:00
Orari publikohet: 01.08.2019


[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranking për të gjitha grupmoshat java 29-2019[:sr]Ranking për të gjitha grupmoshat java 29-2019[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Kane filluar garat e tenisit ne Baku 2019[:]

[:sq]21 Korrik 2019

Kane filluar garat e tenisit ne Festivalit Olimpik Evropian per te Rinj, Baku 2019. Sot u ndeshen tenistet tane Vesa Gjinaj, Forta Morina, Fresk Sylhasi ne single nderkaq pritet te luaj edhe Melos Nallbani.

Fatkeqesisht tenistet tane nuk paten sot fat ne perballjen e tyre me kundershtar shume cilesore, megjithate kane dhene perpjekje te shkelqyer gjate gares.

Tenisteve tane i urojme suksese ne garat e diteve te ardhshme!

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Ekipi U14 merr pjese ne European Junior Championships 2019[:]

[:sq]21 Korrik 2019

Ekipi i tenisit per grupmoshen U14 jane nisur per ne Most, Republiken Çeke per te marr pjese ne “European Junior Championships 2019”.

Ekipi perbehet nga:

1. Arian Ibrahimi- trajner;
2. Aja Broqi
3. Rita Miftari
4. Drinor Shamolli
5. Jon Jakupi.

Garat do te fillojne neser me 22 deri me 28 Korrik.

Perfaqesuesve tane i urojme suksese!

[:]