Categories
Lajmet

[:sq]Klubi i tenisit Arena organizoi turneun e fundit për këtë vit[:]

[:sq]31 dhjetor 2018

Gjatë muajit dhjetor klubi i tenisit Arena organizoi turneun e fundit për këtë vit në të gjitha kategoritë .

Turneu u zhvilluar në 4 vikendet e muajit dhjetor, me shumë pjesëmarrës, ndërsa të dielën më 30 dhjetor 2018 u organizua përmbyllja e turneut me tri finale në kategori të ndryshme, veteran dhe U14 vajza/ djem.

Pas finaleve u mbajtë ceremonia e shpërblimeve për të gjithë fituesit, me q ‘rast fëmijët përfituan edhe dhurata për fund vit.

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Gëzuar vitin 2019[:]

[:sq]Federata e Tenisit e Kosovës ju uron vitin e ri.

Gëzuar 2019!

The Kosovo Tennis Federation wishes you a happy new year.

Happy 2019!

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Njoftim per shpalljen e me te mireve 2018[:]

[:sq]Njoftim

Pas një viti plotë aktivitete Federata e Tenisit e Kosovës do të organizojë ceremoninë e Shpalljes së Laureatëve të Tenisit për vitin 2018.

Ceremonia do të mbahët më 19 janar 2018 (e shtune), duke filluar nga ora 11:00 në Hotel Sirius- Prishtinë.

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranking te te gjitha grupmoshave te javes 2018-51[:sr]Ranking te te gjitha grupmoshave te javes 2018-51[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranking te te gjitha grupmoshave te javes 2018-50[:sr]Ranking te te gjitha grupmoshave te javes 2018-50[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Moduli i 5-te i kursit ASMC1[:]

[:sq]Ka përfunduar filluar moduli i pestë i kursit të avancuar për menaxhimin sportiv (ASMC 1), i cili u mbajtë nga 14-16 dhjetor 2018, organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës. Moduli i gjashtë i kursit do të vazhdojë më 22-24 shkurt 2018.

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranking te te gjitha grupmoshave te javes 2018-49[:sr]Ranking te te gjitha grupmoshave te javes 2018-49[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Dita e katert e kampit me trajnerin Piotr Unierzyski[:]

[:sq]05 dhjetor 2018

Dita e katert e kampit me trajnerin Piotr Unierzyski

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranking te te gjitha grupmoshave te javes 2018-48[:sr]Ranking te te gjitha grupmoshave te javes 2018-48[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Dita e trete e kampit me trajnerin e njohur Piotr Unierzyski[:]

[:sq]04 dhjetor 2018

Dita e trete e kampit me trajnerin e njohur Piotr Unierzyski, u mbajte me kategorite U14, U16,U18, dhe Green.

Neser fillon dita e katert e kampit.

[:]