Categories
Lajmet

[:sq]Kursi për administratorë të sportit[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Çertifikohen dhjetëra administratorë të Federatës së Tenisit të Kosovës[:]

[:sq]Dhjetëra administratorë të Federatës së Tenisit të Kosovës (FTK) dhe klubeve të këtij sporti, anëtarë të Bordit të FTK-së, trajnerë e lojtarë, janë çertifikuar të dielën nga Komiteti Olimpik i Kosovës pas vijimit me sukses të kursit bazik për administratorë të sportit.
Pjesëmarrësit për tri ditë radhazi në Hotel Sirius në Prishtinë, morën njohuri të realizimit të planit strategjik, menaxhimit etj.
Ata vlerësuan lart vijimin e kursit, kurse pjesëmarrës ishin edhe emra të njohur të tenisit kosovar: si Arben Islami, përzgjedhës, Granit Bajraliu, etj.
Atyre u ligjëruan: Besim Hasani, drejtor i programit për kurse/SO-KON, Ibër Alaj, MEMOS 19, SO-KON/drejtor programi, Elda Gjoka, drejtoreshë e kursit kombëtar, IOC-OS, kurse i ftuar ishte dhe: Fitim Arifi, menaxher në Departamentin e Sportit në MKRS.
Përfaqësuesit e FTK-së, patën rastin të njihen për së afërmi edhe me përfitimet nga Ligji për Sponsorizime dhe Rregullorja që përcakton kriteret dhe procedurat, si dhe formën për vërtetimin e sponsorizimit në sport. Në këtë temë, ligjërues ishte sekretari i përgjithshëm i KOK-ut, Shasivar Haxhijaj, i cili është njëri nga hartuesit e kësaj Rregullore.
Kurset bazike për administratorë të sportit mbështetën nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, ndërsa falë mbështetjes së tyre, KOK-u vetëm vitin e kaluar organizoi 14 kurse të tilla për federata të ndryshme, kurse ky kurs ishte i pari për vitin 2018.
Per foto KLIKO KETU

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Tennis Europe Annual General Meeting in Budapest[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]24 administratorë të tenisit fillojnë kursin bazik për administratorë të sportit[:]

[:sq]Federata e Tenisit të Kosovës i është përgjigjur masivisht ftesës së Komitetit Olimpik të Kosovës për të vijuar kursin bazik për administratorë të sportit, i cili filloi sot (e premte) në Hotel Sirius në Prishtinë dhe do të vazhdojë për tri ditë.

Administratorë të federatës, anëtarë të Bordit, trajnerë dhe zyrtarë klubesh, kanë quar në 24 numrin e pjesëmarrësve, të cilëve po iu ligjërojnë Besim Hasani, drejtor i programit për kurse/SO-KON, Ibër Alaj, MEMOS 19, SO-KON/drejtor programi, Elda Gjoka, drejtoreshë e kursit kombëtar, IOC-OS, kurse i ftuar është edhe: Fitim Arifi, menaxher në Departamentin e Sportit në MKRS.

Përfaqësuesit e FTK-së, do të kenë rastin të njihen për së afërmi edhe me përfitimet nga Ligji për Sponsorizime dhe Rregullorja që përcakton kriteret dhe procedurat, si dhe formën për vërtetimin e sponsorizimit në sport. Njoftimi do të bëhet nga sekretari i përgjithshëm i KOK-ut, Shasivar Haxhijaj, i cili është njëri nga hartuesit e kësaj Rregullore.

Kurset bazike për administratorë të sportit mbështetën nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, ndërsa falë mbështetjes së tyre, KOK-u vetëm vitin e kaluar organizoi 14 kurse të tilla për federata të ndryshme.

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Development Championships 14&U[:]

[:sq]

[:]