Categories
Gallery

[:sq]Best of 2017[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Best of 2017[:]

[:sq]FTK – SHPALLJA E ME TE MIREVE TE VITIT 2017
Best of 2017:
Mirenjohjet per kontributin e dhene ne zhvillimin e tenisit:
Post Mortum – Enes Nallbani
Kompania e Sigurimit “Tjegullorja” – Mitrovice
Radio Gjakova
Shkolla Fillore “Ekrem Rexha-Drini” Prizren
Baker Tilly Kosovo
Kuvendi Komunal – Pejë
Kuvendi Komunal – Prishtine
Klubi i tenisit “Bellevue” – Ulqin
Klubi I tenisit “Shkodra Tennis Club
Federata Shqiptare e Tenisit
Hotel Sirius
Fatos Bejta
Elida Ramadani
Jeton Hadergjonaj

Shpallja e me te mireve ne te gjitha kategori:

VETERAN I VITIT – Mejdi Rexhepi

SHPRESAT E VITIT:
Topi Kuq:
REA GORANI – SPOREK
SUFJAN BARUTI – SPOREK
ENES MUSTAFI – Prizreni
AMAR ALIU – Prizreni
DIAR YMERI – Rilindja

Topi Portokall:
SHEJDA RUXHI – PRIZRENI
MELDINA MISLIMI – PRIZRENI
MANIYAY MAIBAM – PRISHTINA
ADRIATIK HALITI – Prizreni
YLL SMAKOLLI – Mitrovice

Topi gjelber:
LIZA LIKA – PEJA
DEJZA SHABI – PEJA
DASAR YMERI – PRISHTINA
SEMI KITO – PRIZRENI

U12 – AJA BROQI-PEJA
U12 – Drinor Shamolli

Topi KUQ VAJZA – AJLA BIRDAINI
Topi KUQ DJEM – UNIK RAMADANI
Topi PORTOKALL VAJZA – TIARA BERISHA
Topi PORTOKALL DJEM – SALIDIN RAMA
Topi GJELBER VAJZA – ALTEA HAJRIZI
Topi GJELBER DJEM – FILIP PAVIC
U12 VAJZA – Forta Morina
U12 DJEM – Melos Nallbani
U14 VAJZA – Vesa Gjinaj
U14 DJEM – Diell Mehmeti
U18 VAJZA – Blearta S. Ukehaxhaj
U18 DJEM – Muhamed Zulji
PUNTORI I VITIT – Durim Morina
TRAJNERI I VITIT – Arian Ibrahimi
KLUBI MA I ORGANIZUAR – Prizreni
KLUBI I VITIT – Prishtina
TENISTJA E VITIT – Vesa Gjinaj
TENISTI I VITIT – Granit Bajraliu

Per foto KLIKO

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Vitor Cabral, Drejtor i posaemruar i ITF për Zhvillim te Tenisit në Europë vizitoi Kosovën[:]

[:sq]Drejtori i ri i Federatës Ndërkombëtare për Zhvillim te Tenisit në Europe, portugezi Vitor Cabral vizitoi Kosovën.
Cabral pati një vizitë të ngjeshur dyditore ku me mikëpritësit biseduan për zhvillimin e tenisit në Kosovë.
Në vizitën e tij zyrtare në Komitetitn Olimpik të Kosovës, Cabral u takua me kryetarin e KOK, Besim Hasani. Cabral e njoftoi mikëpritësin se Kosova në arenën ndërkombëtare ka një nivel të lartë të respektit për punën e berë dhe për transparencën e treguar në projektet e përbashkëta për zhvillim.
Kryetari Hasani poashtu vlerësoi lartë punën e FTK-së dhe se premtoi që përmes programeve të ndryshme do të angazhohen në ngritjen e kapaciteteve të trajnerëve dhe administratorëve të tenisit.
Vitor Cabral morri pjesën edhe në ceremoninë e organizuar nga FTK për shpalljen e më të mirëve të vitit 2017.
Më pas në takim me Bordin drejtues të FTK-se biseduan për projektet për zhvillimin e tenisit si ndërtimi i qendrës nacionale të tenisit, edukimin e trajnerëve, ndihmën për lojtarët me prespektivë e shumë tema të tjera.
Cabral u nda shumë i kënaqur nga vizita e tij në Kosovë dhe premtoi se ndihma për Kosovën për zhvillimin sportit të tenisit nuk do të mungoj.

Per foto KLIKO

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Vitor Cabral ne Kosove[:]

[:sq]

[:]