Categories
Lajmet

[:sq]BEST OF 2016[:]

[:sq]Tenistja e vitit: Blearta Ukehaxhaj
Tenisti I vitit: Granit Bajraliu

Topi I kuq : Liza Lika dhe Ajan Selimaj
Topi I portokallt : Altea Hajrizi dhe Filip Pavic
Topi I gjelbert : Vesa Osmani dhe Amar Sadikovic
Kategoria U12: Vesa Gjinaj dhe Bleron Ukehaxhaj
Kategoria U14: Blearta Ukehaxhaj dhe Diell Mehmeti
Kategoria U16: Blearta Ukehaxhaj dhe Muhamed Zulji
Kategoria U18: Blearta Ukehaxhaj dhe Meldin Mustafi
Veterani I vitit : Patrick Etienne
Arbitri I vitit : Argjend Lecaj
Trajneri I vitit : Sami Ukehaxhaj
Klubi I vitit : KT Prishtina

Shpresat e vitit: Forta Morina, Unik Ramadani, Arlind Hajrizi, Dejza Shabi, Tiara Berisha

Mirenjohjet nga FTK-ja per kontributin e dhene ne vitin 2016:

1. Minister I Kultures Rinise dhe sportit Kujtim Shala
2. Komuna Peja
3. Top Reklama
4. DPH “Fellas”
5. Klubin e tenisit “Sesahr”
6. Akademia e Kosoves per Siguri Publike
7. Drejtorit te Gjimnazit H.Dushi – Gjakove
Mr.sc. Bedri Cahani
8. Enver Tahiraj
9. Baker Tilly Kosovo
10. Kompania “SPRINT”
11. Drejtori i shkolles “Paveresia”, Shefki Rosinovci
12. Klubi i Tenisit Shkodra
13. Sejad Marovci
14. Kompania “MJESHTRI”
15. Banka TEB
16. Swiss Coorperation Office in Kosovo
17. Sigurimi “Tjegullorja” Mitrovice

Fotot mund ti gjeni ne linkun: Kliko ketu

[:]

Categories
Gallery

[:sq]Best of 2016[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Me daten 14 Janar prej ores 11:00 do te mbahet shpallja e laurateve per vitin 2016.[:]

[:sq]Ngjarja do te mbahet ne sallen Orion(perballe Kino ABC-se) ne Prishtine.
Federata do te ndane Mirenjohje per ata cilet kane dhane kontribut ne zhvillimin dhe avancimin e sportit te tenisit.
Poashtu trajneret te cilet e kane marre licensen ITF Level 1 do te pajisen me diplomat e tyre.
Ju mirepresim.

[:]