Categories
Lajmet

[:sq]Ndarja e dhuratave ne Tenis Peja[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Tenistet nga Kosova marrin pjese ne Shkodra Indoor Open 2016[:]

[:sq]Pas thirrjes nga Klubi i Shkodres, tenistet nga Kosova morren pjese ne Shkodra Indoor Open 2016.
Kosova morri pjese ne kete turne me plote 10 tenist ne kategorite U-10 dhe U-14 per femra dhe meshkuj.
Falenderojme organizatoret per mirepritjen dhe organizimin te sukseshem te turneut.
Turneu do te vazhdoj ne ditet ne vijim me kategorine e veteraneve ku poashtu do te marrin pjese veterant nga Kosova.
Fotot mund ti gjeni ne galeri:
Kliko:

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Shkodra Indoor Open 2016[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Vesa Gjinaj dhe Forta Morina fitojne bindshem ne gjiron e pare te turneut U14 ne Maqedoni[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Promovimi i tenisit – Kopshti i femijeve YLLKA ne kuader te shkolles MEHMET AKIF, Prizren[:]

[:sq]Kane marre pjes femijet parashkollor dhe klasat e para, dyta dhe klasat e treta.

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Kopshti i femijeve YLLKA-Prizren[:]

[:sq]

[:]