Categories
Lajmet

[:sq]Kuvendi Zgjedhor[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Mejdi Rexhepi zgjedhet kryetar i ri i Federatës së Tenisit të Kosovës[:]

[:sq]Ansambleja e Përgjithshme Zgjedhore e FTK-së, ka zgjedhur Mejdi Rexhepin, kryetar të ri të Federatës së Tenisit të Kosovës. Rexhepi morri besimin e delegatëve me 29 vota gjersa kundërkandidati i tij Tarkan Kosova morri 2 vota.
Në fillim ish kryetari i FTK-së në periudhën 2009-2016 (dy mandate), Shkelzen Domi me një prezentim shpalosi punën e bërë gjatë kësaj periudhe që kishte sfida të shumta si ndërkombëtarizimi, infrastruktura, organizimi i federatës etj.
Kryetari i posaemëruar Mejdi Rexhepi pas marrjes së postit para delegatëve premtoi që do të angazhohet me tërë qenjën e tij për zhvillimin e sportit të tenisit në pikat që do të i përcaktojnë së bashku me bordin e ri të FTK-së.
Pjesë e Bordit të ri të FTK-së me vota të delegatëve të pranishëm janë Shkelzen Domi dhe Jeton Hadërgjonaj si dy nënkryetarët e FTK-së. Antarët e rinjë të Bordit do të jenë edhe Florim Gashi, Dejan Zivic, Driton Latifi, Sead Jakupi, Ylber Shamolli. Kryetari Rexhepi ka të drejtë në përzgjedhjen edhe të tre antarëve të bordit sipas statutit të FTK-së.

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]FTK Rankings Men's 11.10.2016[:sr]FTK Rankings Men’s 11.10.2016[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Senioret Ranglista F 05.08.2016[:sr]Senioret Ranglista F 05.08.2016[:]

[:sq]

[:]

Categories
Ranglista

[:sq]Ranglista U18 (F) 05.08.2016[:sr]Ranglista U18 (F) 05.08.2016[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranglista U18 (M) 05.08.2016[:sr]Ranglista U18 (M) 05.08.2016[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet Ranglista

[:sq]Ranglista U14 (M) 05.08.2016[:sr]Ranglista U14 (M) 05.08.2016[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Forta Morina dhe Mal Agushi Kampionë te turneut “A&S Open 2016” U-12[:]

[:sq]Forta Morina nga Prishtina dhe Mal Agushi nga Shkupi, jane Kampionë te ‘A&S Open 2016’ U-12, te mbajtur ne Prizren ne klubin Sesahr USA.
Ne turne morren pjese garues nga Kosova, Shqiperia dhe Maqedonia ku pati loje shume interesante

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Vesa Gjinaj kalon edhe raundin e dyte ne Kampionatin e Maqedonise[:]

[:sq]Vesa Gjinaj raundin e pare e kalon me fitore 6:1, 6:0.
Raundin e dyte e kalon poashtu bindshem me fitore 6:1, 6:2.

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Vesa Gjinaj ne finale te Kampionatit te Hapur ne Maqedoni – U12[:]

[:sq]Tenistja kosovare Vesa Gjinaj po shkëlqen në Kampionatin e Hapur të Maqedonisë për grupmoshë U-12 i cili është duke u zhvilluar në Shkup.
Vajza nga Prishtina është plasuar në finale pasi në meçin gjysëmfinal eliminoi bartësen e dytë, tenisten vendase Angelova me 2-0 në sete, 7-5 dhe 6-0 në geme.
Në finale e cila zhvillohet të hënën Vesa Gjinaj do të përballet me bartësen e parë Aleksandra Simeva.

[:]