Categories
Lajmet

[:sq]AGM ITF Zagreb[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Liza Lika (K.T. Peja) dhe Maniyay Maibam (K.T. Prishtina) fitues te turneut Red Peja Kids Open 2016.[:]

[:sq]Per fat te keq per shkak shiut kategorite Orange edhe Green u detyruan te shtyhen per javen e ardhshme.

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Prishtina Open U12[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Peja Open 2016 – U12[:]

[:sq]

[:]