Categories
Lajmet

[:sq]Udhetimi i pare Nderkombetar tani si shtet i Kosoves[:]

[:sq]Me 29-31 Janar do te marrin pjese lojtaret me te mire ne Tennis Europe Winter Cups e organizuar nga Head.
Ekipa e djemve do te luajne ne Hradek te Qekise dhe do te udheheqen nga trajneri Argjend Lecaj. Lojtaret nga ekipi jane Bleron Ukehaxhaj, Melos Nallbani dhe Yll Berisha.
Ekipa e vajzave do te luajne ne Neudorfl te Austrise dhe do te udheheqen nga Kreshnik Arifi. Lojtaret nga ekipi jane Forta Morina, Aja Broqi dhe Vesa Gjinaj.

Ju deshirojme lojtareve suksese ne perfaqesimin e pare te Kosoves ne garat evropiane si shtet i Kosoves.

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Federata e Tenisit te Kosoves shpalli me te miret te vitit 2015[:]

[:sq]Me cmimet kryesore u vequan keta:
Klubi i vitit : K.T. Prishtina
Tenistja e vitit : Blearta Ukehaxhaj
Tenisti i vitit : Granit Bajraliu
Me poshte jane te shenuara te gjithe mirenjohjet, trajneret, referet, dhe lojtaret te cilet jane shpallur me te miret.

Veteran – Mejdi Rexhepi
TENISI KUQ – Altea Hajrizi
TENISI KUQ – Dasar Hysni Ymeri
TENISI PORTOKALLTE – Vesa Osmani
TENISI PORTOKALLTE – Arbin Koro
TENISI GJELBER – Forta Morina
TENISI GJELBER – Melos Nallbani
Shpresa e vitit per vajza – Aja Broqi
Shpresat e vitit per djem:
Yll Berisha
Jon Jakupi
Drinor Shamolli
Arbitri me i mire – Argjend Lecaj
Trajneri me i mire – Sami Ukehaxhaj
Klubi me I mire – Prishtina
Tenistja U12 – Vesa Gjinaj
Tenisti U12 – Bleron Ukehaxhaj
Tenistja U14 – Blearta Ukehaxhaj
Tenisti U14 – Muhamed Zulji
Tenistja U16 – Blearta Ukehaxhaj
Tenisti U16 – Sefer Jakupi
Tenistja U18 – Marija Djordjevic
Tenisti U18 – Sefer Jakupi
Tenistja e vitit – Blearta S. Ukehaxhaj
Tenisti i vitit – Granit Bajraliu
Me Mirenjohje për kontributin e dhënë në
promovimin dhe zhvillimin e sportit të tenisit jane shperbly:
TEB Banka
Baker Tilly Kosovo
ENG Office
Departamenti i Sportit i MKRS,
Komuna e Gracanices,
Komuna e Gjakoves,
Komuna e Pejes,
Arben Kelmendi

[:]