Categories
Lajmet

[:sq]Tenisi ne shkolla[:]

[:sq]Ne shkollen filllore Emin Duraku ne Prizren ka filluar te implementohet Iniciativa për Tenisin në Shkolla (STI).
Në këtë Iniciativë të përkrahur nga MASHT-i dhe Federata e Tenisit të Kosovës do të përfshihen 26 paralele me 715 nxënës të klasave I,II,III,IV dhe V-ta.

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Perfundoi seminari i pergaditjes fizike dhe psiqike ne tenis[:]

[:sq].

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Seminari – Pergatitja fizike dhe psiqike[:]

[:sq]

[:]