Categories
Lajmet

[:sq]Gurash Hasani triumfon në “Prishtina Open 2010”[:]

[:sq]Në Prishtinë përfundoi turneu i tenisit “Prishtina Open 2010” në kategorinë e seniorëve që u mbajt në terenet e klubit të tenisit Prishtina. Fitues doli tenisti nga Prizreni, Gurash Hasani që në finale triumfoi ndaj Granit Bajraliut me rezultat 7:6, 6:3. Gurashi me këtë fitore edhe një herë dëshmoi se është tenisti më i mirë kosovar. Seti i parë kishte një rrjedh interesante. Graniti udhëhoqi 3:0 por Gurashi u këndell dhe arriti të e vendos barazpeshën në teren. Seti i parë u vendos në tie-brek që ishte mjaft interesant ku të dy tenistët patën disa herë set-point por nuk e realizuan. Gurashi arriti të e fitoj tie-breakun me 12-10. Në setin e dytë poashtu u zhvillua tenis i bukur por në këtë set Gurash Hasani doli të jetë më i qetë dhe arriti të e përfundoj më rezultat 6:3.

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Kosovo Ladies Open 2010[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Prishtina Open 2010[:]

[:sq]

[:]

Categories
Lajmet

[:sq]Në Mitrovicë përfundoi U-16 për meshkuj[:]

[:sq]Në organizim të klubit të tenisit Trepça në Mitrovicë u mbajt turneu për meshkuj në kategorinë U-16. Fitues Arbnor Kadriu i klubit Trepça që në finale ishte më e mirë se shoku i tij i klubit Petrit Kadriu me rezultat 9:3

[:]