19 VJEÇARI JASIN JAKUPI DO TË LUAJ PËR KOSOVËN

  • Maj 14, 2021

Jasin Jakupi ka pranuar të luaj për Kosovën.

19 vjeçari me prejardhje nga Presheva i cili jeton në Zvicërr do ti bashkohet kombëtares së Kosovës në kampionatin botëror të tenisit Davis Cup. Jasini do të jetë një përmbushje e mirë e ekipës së Kosovës.Jasini tashmë do të filloj me procedurat e pajisjes me pasaportën e Kosovës, që t’i bashkohet ekipës zyrtarisht dhe të na përfaqësoj denjësisht.

Mirë se na vjen Jasin!

Share this post