“Turneu i Pavaresise” mbahet nga 14-17 shkurt

10 Shkurt 2020


KT Rilindja nga 14-17 Shkurt organizon “Turneun e Pavaresise” per grupmoshen Adult.
Supervajzer i turneut: Arzen Rifati


Mënyra dhe kushtet e paraqitjesEmail:

arian.-@hotmail.comCC:

tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes: 12.02.2020 17:00

Shorti publikohet: 12.02.2020 18:00

Orari publikohet: 12.02.2020 21:00.