K.T. Prizreni zene vendin e pare te Kampionatit Ekipor 2019.

12 Tetor 2019

K.T. Prizreni zene vendin e pare te Kampionatit Ekipor 2019.

Sot ne Prizren u ndeshen ne finale klubet Rilindja dhe Prizreni, me c’rast Prizreni u shpalle kampion me rezultat 3:1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *