Trajnerët

Jeton Hadergjonaj

Trajner Nacional/ National Coach

USPTR Trajnerat

Arben Islami

PTR + ITF/Level 2

Arian Ibrahimi

ITF/Level 2

Lorik Haxhishabani

ITF/Level 2

Jeton Hadergjonaj

PTR + ITF/Level 1

Naim Shehu

PTR + ITF/Level 1

Bekim Ramku

PTR

Artan Rifati

PTR

Shkelzen Domi

PTR

Artan Kelmendi

PTR

Trajnerat ITF/Level 1 dhe Play & Stay

Shtator 2009

ZAHIR Rama

ITF/Level 1

Abedin Bahtirir

ITF/Level 1

Besart Halimi

ITF/Level 1

Behar Kurteshi

ITF/Level 1

Dardan Sopjani

ITF/Level 1

Granit Bajraliu

ITF/Level 1

Ilaz Poroshtica

ITF/Level 1

Fisnik Bullatovci

ITF/Level 1

Sami Ukehaxhaj

ITF/Level 1

Jeton Hajdari

ITF/Level 1

Gezim Mehmeti

ITF/Level 1

Osman Recica

ITF/Level 1

Festim Ibrahimi

ITF/Level 1

Bajram Ibrahimi

ITF/Level 1

Burim Bytyqi

ITF/Level 1

Senad Jusufi

ITF/Level 1

Durim Morina

ITF/Level 1

Fikrete Veliu

ITF Play and Stay

Kujtim Rrahmani

ITF Play and Stay

Arsim Haxhishabani

ITF Play and Stay

Rifat Kasapolli

ITF Play and Stay

Argjend Lecaj

ITF Play and Stay

Artur Qorraj

ITF Play and Stay

Drilon Lata

ITF Play and Stay

Burim Gashi

ITF Play and Stay

Bekim Lajqi

ITF Play and Stay