Të premten fillon Kursi Certifikues për Refer Nacional të Tenisit

02 Dhjetor 2019

Të premten fillon Kursi Certifikues për Refer Nacional të Tenisit organizuar nga FTK në bashkëpunim me ITF.

Kursi do të zgjasë tri (3) ditë 06-08 Dhjetor, me ligjërues ndërkombëtar z. Konstantin Zasjadko i cili vjen nga Latvia, dhe dhjetra pjesëmarrës të cilët synojnë të pajisen me certifikatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *