Master U12- 2019 vazhdojnë këtë fund javë më 01-03 nëntor.

28 Tetor 2019

Master 2019 për grupmoshën U12 vazhdojnë këtë fund javë më 01-03 nëntor.

Gara do të zhvillohen në Prizren, për kategorinë vajza dhe djem.

Përmes linkut më poshtë mund të qaseni direkt edhe në rregulloren për turnetë Master:

http://tenniskosova.com/imag…/uploads/Rregullore_Masters.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *