K.T Drenica do ta mbaje turneun “Drenica Juniors 2019” per kategorine U12

17 Shtator 2019

K.T Drenica do ta mbaje turneun “Drenica Juniors 2019” per kategorine U12 sipas kalendarit zyrtare me 21-22 Shtator.

Turneu do te mbahet ne fushat e tenisit te K.T Rilindja.

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes

Email: fikrete_veliu@hotmail.com
CC: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes: 15-19.09.2019 17:00
Shorti publikohet: 20.09.2019 18:00
Orari publikohet: 20.09.2019 21:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *