Shqip English

Vesa Gjinaj fitoi xhiron e pare ne single, ne turneun Koza WOS Cup 2018


Vesa Gjinaj fitoi xhiron e pare ne single, ne turneun  Koza WOS Cup 2018

20 November 2018

Vesa Gjinaj fitoi xhiron e pare kunder Selin Sakiroglu( TUR) me rezultst 6:3 6:1 ne turneun Koza WOS Cup 2018.

Forta Morina dhe Drinor Shamolli u mposhten ne xhiron e pare- single. Ndersa ekipi do te vazhdoi garen ne double.