Shqip English

Vesa Gjinaj eshte finalistja e pare e “Ladies Open 2019”


Vesa Gjinaj eshte finalistja e pare e “Ladies Open 2019”

03 August 2019

3 Gusht 2019


Vesa Gjinaj eshte finalistja e pare e “Ladies Open 2019”. Ajo sot ne gjysmefinale mposhti Blearta Ukehaxhaj.

Gjysmefinalja e dyte ne mes te Donika Bashota dhe Eda Mjekqi shtyhet per neser ne oren 10:15 per shkak te motit me shi.


Finalja e madhe do te zhvillohet po ashtu neser duke filluar nga ora 17:00.


Ju ftojme te gjithve ne fushat e tenisit te K.T. Prishtina, SH.F. Ismajl Qemlaji- Bregu i Diellit.