Shqip English

Vesa Gjinaj dhe Fresk Sylhasi ne gjysmefinale ne “Open Championships of Macedonia- U14”


Vesa Gjinaj dhe Fresk Sylhasi ne gjysmefinale ne “Open Championships of Macedonia- U14”

07 October 2018

Tenistet tane Vesa Gjina dhe Fresk Sylhasi arriten te kualifikohen ne gjysmefinale ne turneun “Open Championships of Macedonia” per kateogrine U14, qe po mbahet ne Kumanove.

I’u urojme suksese edhe me tutje perfaqesuesve tane.