Shqip English

Vesa Gjinaj dhe Fresk Sylhasi gjysemfinalist te turneut “U14 Masters Macedonia”.


27 October 2018

Vesa Gjinaj dhe Fresk Sylhasi gjysemfinalist te turneut “U14 Masters Macedonia”.

Master Macedonia eshte turne i fundvitit, ku marrin pjese 8 tenistet me te mire te vitet, ne te cilin per heret te pare do te marrin pjese edhe Vesa me Freskun.