Shqip English

Top Reklama Open 2017 ne kategorine ROG


Top Reklama Open 2017 ne kategorine ROG

23 July 2017

Ne organizin te KT Peja dhe Federates se Tenisit te Kosoves si dhe me mbeshtetje te Kompanise Top-Reklama, ne kompleksin sportiv “Karagaçi” ne Peje eshte zhvilluar turneu Top Reklama Open 2017 ne kategorine ROG ku moren pjese shumica e klubeve kosovare .
Ne kategorine e topit te kuq ne konkurencen e vajzave vendi i pare i takoi Tea Abazaj e KT Peja ndersa te djemt me i miri ishte Sufjan Baruti i KT Sporek-Gjakove.
Ne kategorine e topit te portokallte me e mira doli Tiara Berisha e KT Sporek e cila ne finale me 2-1 ne sete mposhti garuesen vendase Liza Lika . Ne konkurencen e djemve ne “orange” titulli i me te mirit i takoi Yll Smakollit te Trepces i cili ne finale mposhti Ian Broqin r KT Peja.
Meçet me interesante dhe me kualitative ishin ato ne tenisin “green” . Te vajzat trofeun e ngriti Dejza Shabi e KT Peja e cila ne finale me 2-1 ne sete mposhti Maria Djukic nga TK Winner - Gracanice ndersa ne konkurencen e djemve me i miri perseri doli Filip Pavic nga Gracanica i cili ne finale ishte me i mire se befasia me e kendshme e turneut Baton Haxhiu nga KT Sporek.

Fotot mund ti gjeni:  KLIKO