Shqip English

Të premten fillon Kursi Certifikues për Refer Nacional të Tenisit


Të premten fillon Kursi Certifikues për Refer Nacional të Tenisit

02 December 2019

02 Dhjetor 2019

Të premten fillon Kursi Certifikues për Refer Nacional të Tenisit organizuar nga FTK në bashkëpunim me ITF.

Kursi do të zgjasë tri (3) ditë 06-08 Dhjetor, me ligjërues ndërkombëtar z. Konstantin Zasjadko i cili vjen nga Latvia, dhe dhjetra pjesëmarrës të cilët synojnë të pajisen me certifikatë.