Shqip English

Promovimi i tenisit - Kopshti i femijeve YLLKA ne kuader te shkolles MEHMET AKIF, Prizren


Promovimi i tenisit - Kopshti i femijeve YLLKA ne kuader te shkolles MEHMET AKIF, Prizren

09 December 2016

Kane marre pjes femijet parashkollor dhe klasat e para, dyta dhe klasat e treta.