Shqip English

Perfundoi turneu “Drenica Juniors 2019” per kategorine U12, organizuar nga K.T. Drenica


Perfundoi turneu “Drenica Juniors 2019” per kategorine U12, organizuar nga K.T. Drenica

22 September 2019

22 Shtator 2019

Perfundoi turneu “Drenica Juniors 2019” per kategorine U12, organizuar nga K.T. Drenica.

Garat u zhvilluan sot dhe dje ne fushat e tenisit te K.T. Rilindja, ku ne kategorine vajza fituese doli Altea Hajrizi e cila mposhti ne finale kundershtaren Meldina Mislimi me rezultat 7-6(5)  6:3.

Tek djemt vendin e pare e zuri Dasar Ymeri kunder Semi Kitos me rezultat 2-6 6-1 10/8.

Shume urime fituesve dhe pjesemarresve te tjere!