Shqip English

Perfundoi dita e pare e turneut “Rilindja Senior’s +35”


Perfundoi dita e pare e turneut “Rilindja Senior’s +35”

06 April 2019

06 prill 2019

Perfundoi dita e pare e turneut “Rilindja Senior’s +35”, organizuar nga K.T. Rilindja ne fushat e tenisit ne Tokebashqe.

Neser vazhdon dita e dyte dhe finalja e madhe.

Ne gjysme finale do te ndeshen:

- Boyd Mckechnie kd Carl Coupet;
- Patrick Etienne kd Slobodan Petrovic.