Shqip English

Nxensit e Shkolles “Mustafa Bakija” vizituan Klubin e tenisit Gjakova


Nxensit e Shkolles “Mustafa Bakija” vizituan Klubin e tenisit Gjakova

27 September 2018

Sot nxenesit e Shkolles “Mustafa Bakija” vizituan Klubin e tenisit Gjakova, ne komunen e Gjakoves.

Nxenesit paten rastin te njohin Sportin e tenisit, po ashtu te luajne bashke me shoqerine dhe trajnerin e klubit.