Shqip English

Melos Nallbani dhe Forta Morina fitues te turneut Mjeshtri Open 2017 - U12


Melos Nallbani dhe Forta Morina fitues te turneut Mjeshtri Open 2017 - U12

28 August 2017

Forta Morina ne finale mposhti me rezultat 6:3,6:4 Aja Broqin pas nje loje mjaft te forte me kthesa te rezultatit.
Ndersa, tek meshkujt Melos Nalbani perseri mbron titullin duke mposhtur ne finale Drinor Shamollin me rezultat 6:2,6:2.

Per foto: KLIKO