Shqip English

Klubi i Tenisit Rilindja organizoj turneun per kategorite ROG dhe U12 per nder te 28 nentorit


Klubi i Tenisit Rilindja organizoj turneun per kategorite ROG dhe U12 per nder te 28 nentorit

28 November 2016

Rezultatet e Rilindjes.

Topi i Kuq
Djemt                   Vajzat:
1. Alex Lang             1, Tiara Berisha
2. Yll Smakolli           2. Yllka Smakolli

Topi i Portokallt
Djemt                   Vajzat
1. Semi Kito             1. Altea Hajrizi
2. Dasar Ymeri         2. Tiara Berisha

Topi i Gjelbert
Djemt                   Vajzat
1.Jon Jakupi             1. Vesa Osmani
2. Arlind Hajrizi           2. Rrona Gorani

U-12
Djemt                   Vajzat
1. Mal Agushi           1. Vesa Gjinaj
2. Melos Nallbani         2. Aja Broqi