Shqip English

Ka perfunduar turneu “Sporek Juniors 2019” per kategorine U14


Ka perfunduar turneu “Sporek Juniors 2019” per kategorine U14

09 June 2019

09 Qershor 2019

Ka perfunduar turneu “Sporek Juniors 2019” per kategorine U14, qe u organizu nga K.T. Sporek.

Sot ne diten e dyte te turneut u zhvilluan ndeshjet e finales vajza dhe djem.

Ne kategorine djem vendin e pare e zuri Drinor Shamolli pasi mposhti kundershtarin e tij Leonit Nushin ne finale, ndersa tek vajzat vendin e pare e zuri Aja Broqi e cila ne finale u ballafaqua me Forta Morina.