Shqip English

K.T. Peja mban turneun e radhes me 20-21 tetor per kategorine U14


16 October 2018

K.T. Peja ne bashkepunim me FTK dhe sponzorin “Top Reklama” me 20-21 tetor organizon turneun Top Reklama Open 2018 per kategorine U-14 ne te dyja konkurencat.

Te gjithe te interesuarit mund te paraqiten deri diten e premte ne ora 18:00 .

Paraqitja behet ne email : kreshnik24@hotmail.com, ose ne numrin kontaktues 049/319-370.

Supervajzer i turneut do te jete Rifat Kasapolli.