Shqip English

Forta Morina dhe Drinor Shamolli fitues te EUROKOS Open 2017 - U12


Forta Morina dhe Drinor Shamolli fitues te EUROKOS Open 2017 - U12

18 September 2017

Forta Morina mposhte Aja Broqin ne finale me rezultat 6:0,3:6,11:9(super tiebreak).
Drinor Shamolli pas nje loje shume interesante e mposhti Melos Nallbanin me rezultat te ngushte 5:7,7:6(6),10:7(super tiebreak).

Fotot nga turneu: KLIKO