Shqip English

Enrad Seniors +35 me 7 - 9 shtator


Enrad Seniors +35 me 7 - 9 shtator

01 September 2018

Me 7,8 dhe 9 shtator do te organizohet turniri per veteran ENRAD 35+ ne klubin e tenisit Rilindja ne Prishtine.
Paraqitja duhet te behet me se largu deri me date 6 Shtator ora 12:00.

Rreth shortit do te njoftoheni te enjten ne mbremje.