Shqip English

Ekipi U14 ka mberritur ne Development Championships 2019


04 March 2019

04 mars 2019

Development Championships 2019 per grupmoshen U14 qe mbahet cdo vit nen umberrellen e ITF/TE do te filloj neser 05 deri 15 mars, ne Antali te Turqise.

Nga Kosova po marrin pjese tenistet Forta Morina, Aja Broqi, Drinor Shamolli dhe Melos Nallbani me trajnerin Argjend Lecaj, te cilet kane mberrijtur sot ne Antali.