Shqip English

Ekipa e djemve U-12 ne France


Ekipa e djemve U-12 ne France

28 July 2016

Përfaqesuesja e Kosovës ne Tenis ne grupmosha U12 per djem udhëtoj për në Dijon të Francës në garat e Summers Cup. E udhëhequr nga trajneri Argjend Lecaj,
Ekipa perbehet nga Bleron Ukehaxhaj, Melos Nallbani, dhe Fresk Sylhasi.