Shqip English

Edon Ademi dhe Lorik Haxhishabani jane certifikuar me Level C nga ATP


Edon Ademi dhe Lorik Haxhishabani jane certifikuar me Level C nga ATP

04 April 2019

Trajneri Edon Ademi dhe Lorik Haxhishabani jane certifikuar me Level C nga ATP pas pjesemarrjes ne kursin GPTCA (Global Professional Tennis Coach Association).

Kursi u mbajte me 29-31 mars ne Shkup me ne krye trajnerin e tenisteve top 100 Alberto Castellani.