Shqip English

Dita e trete e kampit me trajnerin e njohur Piotr Unierzyski


Dita e trete e kampit me trajnerin e njohur Piotr Unierzyski

04 December 2018

04 dhjetor 2018

Dita e trete e kampit me trajnerin e njohur Piotr Unierzyski, u mbajte me kategorite U14, U16,U18, dhe Green.

Neser fillon dita e katert e kampit.