Shqip English

BEST OF 2016


BEST OF 2016

14 January 2017

Tenistja e vitit: Blearta Ukehaxhaj
Tenisti I vitit: Granit Bajraliu

Topi I kuq : Liza Lika dhe Ajan Selimaj
Topi I portokallt : Altea Hajrizi dhe Filip Pavic
Topi I gjelbert : Vesa Osmani dhe Amar Sadikovic
Kategoria U12: Vesa Gjinaj dhe Bleron Ukehaxhaj
Kategoria U14: Blearta Ukehaxhaj dhe Diell Mehmeti
Kategoria U16: Blearta Ukehaxhaj dhe Muhamed Zulji
Kategoria U18: Blearta Ukehaxhaj dhe Meldin Mustafi
Veterani I vitit : Patrick Etienne
Arbitri I vitit : Argjend Lecaj
Trajneri I vitit : Sami Ukehaxhaj
Klubi I vitit : KT Prishtina

Shpresat e vitit: Forta Morina, Unik Ramadani, Arlind Hajrizi, Dejza Shabi, Tiara Berisha

Mirenjohjet nga FTK-ja per kontributin e dhene ne vitin 2016:

1. Minister I Kultures Rinise dhe sportit Kujtim Shala
2. Komuna Peja
3. Top Reklama
4. DPH “Fellas”
5. Klubin e tenisit “Sesahr”
6. Akademia e Kosoves per Siguri Publike
7. Drejtorit te Gjimnazit H.Dushi - Gjakove
Mr.sc. Bedri Cahani
8. Enver Tahiraj
9. Baker Tilly Kosovo
10. Kompania “SPRINT”
11. Drejtori i shkolles “Paveresia”, Shefki Rosinovci
12. Klubi i Tenisit Shkodra
13. Sejad Marovci
14. Kompania “MJESHTRI”
15. Banka TEB
16. Swiss Coorperation Office in Kosovo
17. Sigurimi “Tjegullorja” Mitrovice

Fotot mund ti gjeni ne linkun: Kliko ketu