Shqip English

Ka filluar “Top Excecutive Meeting 2019”

Ka filluar “Top Excecutive Meeting 2019” organizuar nen ombrellen e…


Gjinaj dhe Bajraliu Kampion te Maters 2019 - Adult

17 Nentor 2019

Vesa Gjinaj dhe Granit Bajraliu shpallen Kampiont…


Vesa Gjinaj dhe Fresk Sylhasi zune vendin e pare ne Masters U16 - 2019

10 Nentor 2019

Perfunduan garat e turneut Masters 2019 per…


z. Mergime Mula merr pjese ne kursin ASMC 2

10 Nentor 2019

Dje ka filluar Kursit per Menaxhimin e…


Ftesë për oferta për zhvillimin e portalit të Tenisit

04 Nentor 2019


Në përputhje me vendimin e…


Fatos Bejta certifikohet si trajner kondicional

29 Tetor 2019

Fatos Bejta certifikohet si trajner kondicional

Gjate…


Altea Hajrizi dhe Semi Kito,Kampion te Masters U12

03 Nentor 2019

Sot dhe dje ne fushat e tenisit…