Shqip English

Drinor Shamolli kampion ne turneun “Rilindja Juniors 2019 - U14”

29 shtator 2019

Dje ka perfunduar turneu “Rilindja Juniors 2019…


Tomislav Jotovski dhe Stefan Micov Stefan janë finalistet e turneut memorial “Enes Nallbani 2019”.

28 Shtator 2019

Tomislav Jotovski dhe Stefan Micov Stefan janë…


Perfunduan edhe meçet çerekfinale te turneut memorial “Enes Nallbani 2019.

27 Shtator 2019


Perfunduan edhe meçet çerekfinale e…


Amerikani David Haggerty zgjidhet President i ITF edhe për një mandat tjetër.

27 Shtator 2019


Amerikani David Haggerty zgjidhet President…


Kryetari Rexhepi po merr pjesë në Kuvendin Vjetor të ITF

27 Shtator 2019


Kryetari i Federatës z. Mejdi…


U zhvilluan meçet e 1/8 së finales te turneut nderkombetar memorial “Enes Nallbani” :

26 Shtator 2019

U zhvilluan meçet e 1/8 së finales…


Ka perfunduar dita e pare e turneut nderkombetar memorial “Enes Nallbani”

25 Shtator 2019

Ka perfunduar dita e pare e turneut…


Neser fillon turneu “Enes Nallbani 2019”

24 Shtator 2019

Neser fillon turneu memorial “Enes Nallabani 2019”…


Turneu “ Rilindja Open 2019”, po vazhdon garen.

22 Shtator 2019


Turneu “ Rilindja Open 2019”,…


Perfundoi turneu “Drenica Juniors 2019” per kategorine U12, organizuar nga K.T. Drenica

22 Shtator 2019

Perfundoi turneu “Drenica Juniors 2019” per kategorine…


Sot ka perfunduar Kursi Teknik per Trajner te Tenisit i nivelit te pare.

20 Shtator 2019

Sot ka perfunduar Kursi Teknik per Trajner…


“ATP Cup” lansohet në 2020

17 Shtator 2019

“ATP Cup” lansohet në 2020

Asociacioni i…


Manchester Aid to Kosovo organising a fund raising concert

17 Shtator 2019

Manchester Aid to Kosovo - great friends…


K.T Drenica do ta mbaje turneun “Drenica Juniors 2019” per kategorine U12

17 Shtator 2019

K.T Drenica do ta mbaje turneun “Drenica…


Jeton Hajdari kampion i turneut ” Rilindja Seniors 2019”

Jeton Hajdari kampioni aktual i Kategorisë 35+ dhe Veteran mbrojti…


Ka perfunduar dita e pare e turneut “ Rilindja Seniors +35 2019”

14 Shtator 2019

Ka perfunduar dita e pare e turneut…


Dita e peste e Kursit Tenik per Trajner te Tenisit

13 Shtator 2019

Sot po mbahet dita e peste e…


Nga 25-29 Shtator fillon turneu “Enes Nallbani

13 Shtator 2019

Edicioni i dyte i turneut ndërkombëtar në…


Pamje nga dita e trete e Kursit Tenik per Trajner te Tenisit

11 Shtator 2019

Pamje nga dita e trete e Kursit…


Vesa Gjinaj ne gjysem finale te turneut Telekom Albania Open 2019

11 Shtator 2019

Tenistja jone Vesa Gjinaj hyri ne gjysem…