Shqip English

Peje Open U16 po afrohet.

30 Gusht 2019

Peje Open U16 po afrohet.

Të Dielen…


Dje perfundoi turneu “Gjakova Kids 2019”, organizuar nga K.T. Gjakova.

26 Gusht 2019

Dje perfundoi turneu “Gjakova Kids 2019”, organizuar…


Sot u mbajten garat Red dhe Orange te turneut “Gjakova Kids 2019”

24 Gusht 2019


Sot u mbajten garat Red…


K.T. Gjakova do te mbaje turneun e pare per kete vit.

19 Gusht 2019


K.T. Gjakova do te mbaje…


Blearta Ukehaxhaj po merr pjese ne turneun “Neocom Open 2019”

10 Gusht 2019

Tenistja jone Blearta Ukehaxhaj po merr pjese…


Jeton Hajdari shpallet kampion i turneut “Rilindja Seniors 2019, +35”.

08 Gusht 2019

Jeton Hajdari shpallet kampion i turneut “Rilindja…


Tenistja Donika Bashota shpallet kampione e turneut “Ladies Open 2019”.

04 Gusht 2019

Tenistja Donika Bashota shpallet kampione e turneut…


Vesa Gjinaj eshte finalistja e pare e “Ladies Open 2019”

3 Gusht 2019


Vesa Gjinaj eshte finalistja e…


Perfunduan çerekfinalet e Ladies Open 2019

03 Gusht 2019

Perfunduan edhe çerekfinalet e ditës se sotme:


Ka perfunduar dita pare e “Ladies Open 2019”

02 Gusht 2019


Ka perfunduar dita pare e…


PEJA OPEN - U16 po afrohet.

02 Gusht 2019

PEJA OPEN - U16 po afrohet.

Turneu…


Aja Broqi fituese e turneut Peja Juniors U-14

01 Gusht 2019

Aja Broqi (KT Peja) eshte fituese e…


Granit Bajraliu shpallet kampion i turneut “Prishtina Open 2019”

31 Korrik 2019

Granit Bajraliu u shpalle dje kampion i…